Thursday, November 29, 2007

Biraz da eglence... (Canı sıkılan manavlar:)
























Fikrinizi söyleyebilirsiniz :)








6 comments:

Anonymous said...

sanat eseri gibi olmuş:):):)

Anonymous said...

SANATÇI MANAVLARDA VARMIŞ.. BELKİDE BU MANAV ÜNİVERSİTE DE SANAT TARİHİ FALAN OKUDU DA İŞ BULAMADI ( ÇOĞU ÜNİVERSİTE MEZUNUN YAŞADIĞI DURUM ) BÖLE ESERLER YARATIYO İŞTE NE YAPSIN :))))))))

Anonymous said...

BİZ NOLUCAZ YAAA:(:(:(HADİ ONLAR BULMUŞLAR BİŞİLER YAPMIŞLAR YA BİZZZ:(:(:((OKULU HİÇ BİTİRMESEK Mİ:)EN AZINDAN ÇALŞICAK SINAVLARIMIZ OLUR:):):):):)

M. Nadir said...

Merhaba hocam uzun bir zamandan sonra ben tekrar buradayım manvalar ile ilgili yazı eğlenceli gözüküyor, yalnız ben anladımki epey bi canları sıkılmış ki bunu yapmışlar :) Acaba, merak ediyorum, şu en baştaki resimdeki gözünen "Çakma Penguen" leri, yemeğn içine penguen diye mi, yoksa patlıcan diye mi atacaklar ya da atmışlar. En sondaki resimdeki balıkları ne niyetle yiyecekler ya da.... :) Bence bu merak konusu. Neyse ben lafı fazla uzatmadan size bırakıyorum... Tekrar görüşmek üzere

Önder Yenilmez said...

Mehmetcim hos geldin :)
hakketen uzun zaman olmus neredeyse 5-6 ay :) kaldi ki resimlere... adi ustunde resim... tadiyla degil de goruntusuyle degerlendirmek lazim :)

Bu arada sanirim benim asisstan Onder Yenilmez yeni projeler pesinde Duyduguma gore notlari sorulari ve slaytlari www.iktisatnot.blogspot.com adli sitede satisa sunmus kerata :)

Ilahi Onder Yenilmez, sen adami oldurursun! :)

M. Nadir said...

İlahi Önder Yenilmez.... :) :)

Alıcısıda çok çıkacaktır, eminim... Acaba diyorum, geçen seneki notlarımızı ben oradan alıp bir kaç kişiye ders mi versem?... Önder yenilmezîn bu çabasından dolayı ona teşekkür ederim. Ve tekrar görüşmek üzere. Ayrıca bende size ait olan bazı şeyler vardı onlarıda artık yahoo mail adresinizde bakarak bulabilirsiniz. Hocam Önder Yenilmez'e selamlar...